Tinta Si Isteri Mekanik: Earth Hour

29 March 2009

Earth Hour

Adakah anda bersama-sama menyokong kempen menyelamatkan bumi ini?

hehehe kami bersungguh-sungguh..siap buat reminder lagi..pastu dok terintai-intai jiran mana yg turut join...ramai jugakla tutup lampu tapi tv on..ye la dah gelap nampakla cahaya dari tv tu..bukan pi intai rumah depa...

tapi best gak duduk lam gelap nih...both of us mmg tak berapa kisah sgt tv tu..time ni bestnya...borak ngan hubby..senang concentrate sikit..tak la sibuk mata tgk tv @ baca paper, telinga dok dengar cerita dia...

ye la, hubby bukak bengkel sendiri, partner ngan member dia panel Insurans Am..so kereta accident kalau nak claim insuran kan kena hantar kat panel PIAM..so mcm-mcm la masalah..baiki kereta accident sgtlah mencabar..so odah support dengan mendengar cerita dia..every day...without fail...nak support fizikal kenot wo...moral support ajela...

anyway, jimat tu bukanlah hanya EARTH HOUR Sahaja ye..perlu diteruskan sehingga bila-bila..ini semua untuk kebaikan kita bersama

Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign