Tinta Si Isteri Mekanik: Alhamdulillah...

08 April 2009

Alhamdulillah...

Syukur padamu Ya Allah...aktiviti menderma darah berjalan lancar..walaupun tak ramai, tapi masih dapat melepasi kuota 30 bag darah..alhamdulillah...

disebabkan ini pertama kali buat program secara terbuka (utk org luar) maka banyaklah kekurangan.. as the pengerusi aktiviti syarikat, mmglah banyak kecacatan tapi kami tak putus asa..boleh diperbaiki..and the teamwork has improved tremendously..semuanya teratur..yang sedihnya i tak dapat derma..sebabnya makan antibiotik..boleh derma dgn syarat lebih 7 hari selepas makan antibiotik yang terakhir...rejected la...sebab i baru abis course tu ahad lepas..

among improvement for next activity:
a) promotions
- kena lebih awal..luaskan skop - gunakan media massa - tv, akhbar, radio...ada buat but 1 week before the event, so byk yg tak dapat include kami dalam list mereka - NOTE : at least 1 month

b) pengisian aktiviti sementara derma darah dijalankan
- kami buat utk kanak-kanak sahaja..for adult ada pameran keselamatan jalanraya, narkotik..oh ye ada game DAM AJI..mmg best sampai dah tengahari pun tk abis lagi..tapi kena ada banyak lagi la....NOTE : buat style karnival ok gak...

c) tarikh
- kami pilih 04042009 tu sebab a week after school holiday..ingatkan ok..rupanya sekolah ada seminar la...then ada N*si *emak *opi Owh kat Tas*k S**h Al*m..mmg kena study la pasal tarikh..tapi mungkin sebab promosi jugak kot..

eh nak balik la..guruh kuat nih..jgnla hujan..seriau nak drive nih

Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign