Tinta Si Isteri Mekanik: IKEA

20 April 2009

IKEA

Family mertua nak datang utk pertama kalinya ke rumah kami..oleh kerana ittew, bilik ke-3 aka stor perlu dikemas sebaik mungkin...berjaya memujuk hubby utk ke ikea jumaat malam...

beli nasi kerabu n laksam kat pasar malam je..pastu beli daging btg pinang (nak masak rendang) - setengah kilo RM10.00..balik terus mandi, solat maghrib, makan terus keluar ke ikea...tak jauh dri rumah pun..tapi seperti biasa sedikit jam kat area pelangi damansara kondo tu..alhamdulillah senang dapat parking..yg bestnya tak ramai org..so boleh pi tgk-tgk showroom dia..ada la idea tunjuk kat hubby..rumah cinonet..kena carik idea nk melapangkannya..

barang cuma 4 jer tapi reganya RM200++..apa yg kami beli?

a)
yg warna putih tu..utk letak barang byk2 kat kaunter dapur ;)

b)
Billy Bookcase

c)

JALL Laundry BAg with Stand
ni utk sort out baju kerja odah and hubby..hubby kan mekanik so baju dia selalu kotor ngan minyak n sorts..kena basuh lama sikit, while my baju is-hanya-berpeluh-di-ketiak-sahaja...






Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign