Tinta Si Isteri Mekanik: Shopping......Bantal

28 April 2009

Shopping......Bantal

Hujung minggu ni kan family hubby nak datang..tapi rumah kami nih rumah bujang ;)..bantl hanya ada 5 - 2 kami guna, 3 lagi adik odah guna..patutnya 1 je..2 lagi tu utk guest..tapi dia bantai guna sumer..

dah lama tertangguh nak beli..tapi paksa hubby gi JJ OU..beli 5 biji x RM 8.90..belasah je la..pastu cari sarung bantal..yg ada novelle..skali tenguk 1 for RM 27.90..lawak lawak..sarung lagi mahal dari bantalnya..nak buat camener..mesin jahit takdak, so pejam mata amik 5 je..tak snap lak gambar hubby bawak bantal tu..cam org meniaga bantal..lepas beli terus hantar simpan kat kereta..tak kuasa nak bawak merata..sebab ada misi lain..

gi makan kat Arena aje..nak makan kat sini


ketang ketung mamat tu masak..lagi org tengok..lagi kuat dia ketuk..odah mmg suka but hubby baru first time makan..hubby nih baik, simpan duit masa bujang..bukan cam wife dia nih asyik derma kat shopping complex je..


Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign