Tinta Si Isteri Mekanik: Blogger Friendship Award

29 May 2009

Blogger Friendship Award




1. Copy badge “Blogger Friendship Award” di atas untuk diletakkan di blog anda.
- Sudah

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

Cik Fid. Blogger tegar dan taiko pasal penyusuan susu ibu. sangat suka membaca blognya kerana informasi terkini dan berguna ;)Thanks Fid..baru sahaja bertukar link kerana mudah untuk saya mengikuti blognya yang sentiasa di'update'. sesama dok shah alam tapi tak pernah terjumpa..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)

a) sudah selesai ttg gaji, elaun dan tuntutan
b) tgh buat pembayaran dan membelanjakan wang syarikat tanpa rasa bersalah..hei mana resit neh?? aah ni pun dia..sib baik
c) hari ni pun malas masak..mana roh rajin nih? adakah telah dibawa lari oleh sang keliwon? hm...pasar malam nanti nak beli apa ek?
d) hati ni tgh tak keruan
e) nak balik dah..
f) sabtu dan ahad ada wedding
g) next week pun ada wedding kat Muar - sepupu hubby
h) balik ni nak basuh baju - rasanya 2 cycle sebab last basuh baju Isnin - 1 cycle baju kerja n jalan - 1 cycle lagi baju kerja hubby
i) byk kena belajar ttg blogging ni
j) nak luaskan kwasan liputan sosial kerana sangatlah kurang kemahiran ini..
k) byk blog-hopping tapi tak tinggal jejak - i pemalu

alamak, terlebih sudah..

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

a)kak niza
b)kak ed
c)sofu
d)lemongrass
e)thalha
g)sape nak buat?


Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign