Tinta Si Isteri Mekanik: Entri pagi jumaat

12 June 2009

Entri pagi jumaat

Pagi tadi dari rumah terus ke bank RHB SJ..tiba dalam 9.20am..dari jauh tengok parking dah full sampai hujung..that means mmg dah takde, sebab kalau hujung tu masih ada a few lots, boleh la masuk n park..kat sini mmg susah sikit sebab banyak office, then ada taylor's, inti n metropolitan college plus ada McD n Burger King kat situ.

Disebabkan ketiadaan parking, gamble je letak kat tepi jalan besar cum highway NPE tu..tawakal aje sebab nak cashkan check and kalau pepagi cam ni, tak lama tunggu..mmg pun, masuk aje amik no. dapatlah 1005, no sekarang 1004..mmg kejap je..settle sumer, cecepat kuar..takut kena saman..kekadang polis saman especially if kat area bulatan tu jam..

alhamdulillah, sebelum pukul 10.00 dah tiba office..senang keluar pepagi ni, urusan cepat n masuk office terus start kerja..

tapi petang ni nak kuar lagi, gi EPF n Telekom..



Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign