Tinta Si Isteri Mekanik: Father's Day Celebration

21 June 2009

Father's Day Celebration

Walaupun kami masih belum ada rezeki anak yang membolehkan kami menyambut Father's Day, tapi kami tetap sambut jugak as if pre-father celebration..hohohoho insya-allah..

sebenarnya nak kena pi Jusco, nak pi beli kamera utk office and also kipas angin utk living hall..dapatla great bargain..kamera nikon RM 598.00 for 10megapixel, 4gb memory card, tripod, leather case..ok ar..sesambil menjamu mata tgk olympus utk kegunaan sendiri..huhu tapi tak beli sebab takde bajet..sabar lepas umar kawen kita beli eh, yang?

then tgk kipas pulak..kipas kat bilik stor takde, bila menggosok, amik..cam dalam sauna..so nak beli kipas lawa utk hall, kipas hall masuk kat bilik stor..RM 258.00 jenama pensonic..panasonic RM 278.00 tapi design tak lawa..belasah je la..sebabnya beli n tak survey kat memana adalah kerana jai d electrician nak dtg pasangkan ampaian..alang2 terus pasang kipas ar, tak yah dia datang bebanyak kali..

damage for yesterday - RM 258.00 kipas, ampaian RM 45.00, pasang kipas (2 nos) RM 30.00, lampu RM 40.00 - total - RM 373.00..

Oh ye, the celebration..sebab rushing electrician nak datang, kami cuma beli ayam teriyaki Jusco jer..RM 10.90..then beli salad, capati (promosi beli 3 free 1), sausage & shampoo.. balik rumah terus masak nasi ayam, siap boh pewarna kuning lagi..kalau tak pucat putih je la nasi ayam tu..ini adalah wishes bakal ayah..so ikutkan je sebab hubby ni jarang mintak, sesekali bila dia mintak tu tandanya mmg teringin la tu..

very simple kan celebration? yg penting masa berkualiti dgn yg tersayang..

Happy Father's Day my dear Mr Abdul Rahim bin Kassim





Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign