Tinta Si Isteri Mekanik: haahahaha...baju abang

30 June 2009

haahahaha...baju abang

Hari jumaat lepas gi makan kat area rumah..ada satu gerai Nasi Kukus Ayam Berempah..nak try..area tu kat bas stand U81 - Subang Suria, Seksyen U5, Shah Alam..dah lama dah tapi tak pergi-pergi..bau ayam goreng tu pergh.sedap..cemaner org subang suria tu tahan baunya yg menggoda tu ek?

so lepas maghrib, siap-siap terus gi sana..naik motor senang, lagipun dekat je..tapi hubby kata motor dia pancit masa balik jumaat..huhu..kena naik kereta padahal dokek yo..

Order 2 nasi..ingatkan nasi lemak rupanya bukan..nasi putih dikukus, ada ayam besar, portion dia cam whole leg (drumstick + thigh) hubby dapat dada+kepak..rasanya 1 ekor tu dia belah 4 tapi saiz ayam kecik ar..ada sambal belacan and also acar..mmg sedap..nasi kukus kan bila makan cam lambat kenyang? tapi odah still tak abis..

tengah-tengah makan, sekali "abang!" "nape?" "baju abang..hehheheheh... baju..hehehheehhahahahahah" "apesal?"








"baju abang terbalikla"
hadui..tersipu-tipu dia siap leh cakap "ayang tak perasan ke tadi masa abg pakai" cover giler ayat dia..mana nak perasan..habis solat, kalut2 nak siap..lelaki kan sarung je..pompuan ni kat lambat la sikit..siap je terus kuar sebab hubby dah lapar..

ni muka orang bengang odah amik gambar dia..tapi dah balik ar..sian dia kang kalau aik dan-dan kat gerai tu..

kalau dari jauh tak berapa nampak baju tu terbalik, sebab luar dalam kaler dia sama je..ni dari dekat

takpe sayang, orang kata murah rezeki, betul ke?

Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign