Tinta Si Isteri Mekanik: Mee Bandung Semerah

03 July 2009

Mee Bandung Semerah

Best ar dah jumaat..

Kat semerah kan ada pasar semerah..belah depan ada cam medan selera pastu pasar basah dia kat belakang sikit..

hubby selalu pi gunting rambut kat sini..nama owner dia Sahran..mmg chatty..pastu tahun lepas, dia ada bagitau, kat sini ada mee bandung sedap..dia suruh try..kami pun ok jela...abis gunting, kami pi duduk n order mee bandung..tengah-tengah dok borak, dia lalu, pastu dia tepuk hubby n cakap " saya suka tgk awak berdua, romantik je "..sila jangan muntah..kembang sikit kami, maka makan mee bandung pun hidung kembang kempis..hehehe.

tapi mmg sedap..harga? hanya RM 3.50 sahaja..ini mmg mee bandung original sebab kalau kat kl mintak mee bandung, lebih kurang je kuah dia ngan mee rebus or mee jawa..so every time balik kampung, hubby mmg gunting rambut and kami akan melantak menikmati keenakan mee bandung..
sorry gambar goyang..hubby dah tak sabar nak makan


Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign