Tinta Si Isteri Mekanik: Monkey Crush, Anyone?

16 July 2009

Monkey Crush, Anyone?

Semalam, terdengar di F*lyFM tentang jatuh hati pada guru..rata-rata yang menelefon adalah lelaki dan jatuh hati pada guru pelatih..and ada a few yg sekolah all boys, bila dapat cikgu pelatih wanita yg cun, terus semangat nak belajar..untung pelajar lelaki masa tu..yg kami pelajar perempuan, tertunggu-tunggu jugak cikgu lelaki, nan ado...yang ada adalah ustaz yang tak hensem..buhsan sangat..pastu cakap ngan dinding je lebih..kunun takleh tengok pompuan, HARAM...apakah???

tapi ada satu caller ni..ayat dia lebih kurang gini.."i had a major crush on my teacher..ustaz some more"...then prem cakap..this is major...hadoi lawak tul la..sebab sebelum tu sumer lelaki all boys school...

how i wish ada cikgu lelaki hensem ngajar sejarah..sure score..


Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign