Tinta Si Isteri Mekanik: Majlis Perkahwinan Umar & Nana

04 August 2009

Majlis Perkahwinan Umar & Nana






Alhamdulillah, telah sempurna majlis pernikahan dan persandingan adinda Odah pada 1 Ogos 2009 lalu..fuuuuhhhh memang penat betul..dah macam jadik wedding planner dah sebab Odah buatkan hantaran dan bekas telur (door gift), bilik pengantin, siapkan pengantin ie gosok baju nikah, sanding & sampin, pakaikan butang & sampin, pinkan brooch pada songkok, pakaikan make-up..mmg cam mak andam...

Masa majlis persandingan, sibuk Odah arrangekan telur girl, caterer, perenjis pengantin, tetamu utk makan beradap, VIP table...

Mertua datang pun tak berapa layan sangat..nak buat macam mana, dah Odah ni the only akak pengantin...



Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign