Tinta Si Isteri Mekanik: Menu hari ni..

06 August 2009

Menu hari ni..

Hm...nak berbuka apa ye hari ni? fantastico, tak teringin pape pun..malam ni ada kelas tuisyen kat USJ4..hm..apa nak makan ek?

kat area usj4 ni ada satu kedai makanan thai kot..apa dia masak mmg sedap n murah..biasanya saya tapau eh hubby tapau untuk saya sebab tuisyen habis kul 10..lepas maghrib kat masjid, dia hantar saya..if kat masjid ada kuliah, dia pi balik sana..if not, terjah ke restoran ini..tak pasti pulak nama restoran tu..

ada lagi satu food kat usj4 ni yg sedap...burger malaysia..sedap giler..biasa orang guna kobis kan? tapi dia guna daun salad..hamik sedap betul..

hm..still wondering nak makan apa ek? HELP



Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign