Tinta Si Isteri Mekanik: Wedding Lagi...

06 August 2009

Wedding Lagi...

Hehe..pengantin perempuan cakap, kesian dia sebab takde gambar dia kat blog ahkak dia ni..ok nana, this is 4 u..tapi ni je akak ada..nanti kena tunggu piccas dari abang-yg-ada-kamera-gedabak-for-sure-piccas-vadevassss eh..

To Nana, welcome to our family..we are very proud to have u in our family

TO Umar, you r d man now..so laksanakanlah the responsibilities towards Allah, mum n dad (both side) and nana..jangan abaikan dan bimbingla nana ke jalan yg diredhai..

sorry tau if kat ur video tu akak cakap sikit je..sebak dowh..ntah hape-hape ahkak awak ni..

*if u read this, comment tau



Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign