Tinta Si Isteri Mekanik: Dear Thalha..

16 September 2009

Dear Thalha..

This is for you..

Hari tu thalha ada tanya, macam mana nak link kan entry atau blog kan?

So hari ni Cik Odah akan mengajar kamu bagaimana caranya untuk meng'link'kan sesuatu itu di dalam blog kamu..

ok, contohnya akak nak linkkan ngan entry kamu..entry Shopping Raya la..

nak tulis - semalam tengok entri thalha yg-shopping-raya-tu..

dah taip entry..bila nak link kan..thalha tulis camneh..

tanda < a href=" ....tanda < dengan huruf a adalah rapat..

then letak link atau alamat blog tu...http://thalhazlin.blogspot.com/2009/09/raya-2009-thalhazlin-shopping-raya-hee.html

pastu tutup ngan ;"/>sini< / a >...yang ada jarak tu sebenarnya rapat..

Faham tak?

Faham...

Ngeh Ngeh..

Tak faham tanya ek?


Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign