Tinta Si Isteri Mekanik: Geramnya..

11 September 2009

Geramnya..

Yeay dah tukar duit raya..tak banyak pun sebab tauke besar sudah tukar banyak..hehehe selamat duit ku..

tapi takde sampul raya..pastu saya buat khidmat masyarakat tolong tukarkan duit utk staf office..and saya tak dapat sampul..langsung..ORAK ENENG..

Nampak gayanya, saya kena beli or depan-depan penerima tu saya kira n kasik terus. takde depa kecoh-kecoh nak tengok, kan? dan dapat selamatkan dunia ini dari pencemaran sampah..ayat sedapkan hati

Untuk side saya, anak abang cuma 1, so tak susah..

Side hubby ada 18 orang anak buah, plus sepupu yg sekolah, plus sedara mara yg datang takkan tak bagi..mmg kasi takde secret langsung ar..dah la ciput berbanding tauke busat..takpe takpe..it's the thoght that counts, betul tak?

Sape-sape ada lebih, leh kasik sedekah ini perempuan ka?

Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign