Tinta Si Isteri Mekanik

19 November 2009

Kesian dah ada habuk kat rumah ni. nak buat camener, yang penting perlu didahului.

Perancangan ni balik nak singgah sekejap kat Giant Sek.13. dah lama teringin nak makan KayEffSee tapi hubby sangat busy sampai terabai sang isteri ini..ceh ceh ceh..hubby tau wife dia ni berdikari, sure boleh beli sendiri. Bukan apa, sejak memandu seorang ni, rasa leceh nak menyinggah. tambahan pulak hubby pun pesan "ayang kalau takde pape, terus balik. Nak gi memana, kita gi berdua". Bos kata gitu, madam kena ikutla.

Tapi la ni, sangatla bisnes dia masyuk (alhamdulillah). so kena extra peluh keluarla. Dah menceburkan diri dalam perniagaan, setiap detik dan peluh itu adalah $$$. Tiap hari pukul 8 baru balik. nak ajak kuar pun sure dah penat. lepas makan, menelaah buku lak hubby tu. Bukan buku SPM...hehe GOOD LUCK SPM Students..buku rekod wang masuk dan keluar.. karang akauntan tak bergaji ni check buku dia..tak siap..memang nak kena rotan ;)

Takpela, hari ni mmg tak masak pun. beli KayEffSee sebaket (huih, tamaknya) then balik rumah..eh jangan lupa beli Good Luck Card utk May..nih student Akaun saya. semoga dia dapat jawab soalan dgn tenang dan aplikasikan steps yg saya dah ajar. walaupun paper Akaun is on 1 December, tapi nak bagi kad awal-awal. Alhadulillah, dapat jugak ajar dia sebab dia mmg tak minat akaun tapi ambil sebab pakej. Okla, harapnya result dia nanti tak fail..citer lain kali la..

Nak balik..KayEffSee dah tunggu ni..Eh, camener nak DIET asyik makan, makan, makan...OOOOOO takpe, kan saya dah pakai Premium Beautiful..

Sure meletop body saya nanti..



Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign