Tinta Si Isteri Mekanik: Kepala pusing

24 May 2010

Kepala pusing

Isu-isunya adalah:-

a) Komputer pun pusing
    - banyak fail Word dan Excel saya HILANG..tensi sangat.
    - yang bestnya, semua yang baru dan terkini. hak yang lama adalah sikit
    - Gaji dah dekat, semua kena construct balik.
    - Salah saya sebab tak backup..huhuhu

b) Sistem tak stabil
    - kali ni tengah audit, makin tah hape-hape
    - pening lagi

c) Audit Sirim untuk ISO
    - ada 20 hari lagi.
    - terbitan 2 belum keluar. edit pun belum siap lagi

Time management kena kaw.

Tetapi,

30 Mei 2010 - kenduri kahwin di Batu Pahat - pergi sebab dah janji dgn parents nak bawa mereka


6 Jun 2010 - kenduri kahwin di Kluang - mungkin tak pergi


13 Jun 2010 - kenduri kahwin di Ampang dan Muar - sepupu hubby dan dia nak balik. Aduh, ISO 17hb Jun. Pengsan saya.

Macam mana ni?


Bye,

Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign