Tinta Si Isteri Mekanik: Betul Punye..

09 June 2010

Betul Punye..

Okay, hari ini saya akan ke klinik nak bukak jahitan.
Harapnya takde apa-apa la.


Tapikan, saya perasan, bila berjalan, saya dah macam kengkang skit ar..
Agaknya dah 2 minggu ni jalan terdengkot-dengkot, tu yg macam dah tune jalan gitu.
Pastu bila jalan agak laju, sure kat area jahitan tu tegang aje kulit dia.
Maybe bila dah bukak stitches tu akan okay.


Kali n, BETUL PUNYE!


BUKAK JAHITAN..




p/s trainee pun tanya "Akak dah Bukak jahitan?"


Bye,

Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign