Tinta Si Isteri Mekanik: Mimpi dipinang orang *Edited sikit*

24 June 2010

Mimpi dipinang orang *Edited sikit*



Betul, malam tadi malam kelmarin mimpi saya dipinang orang..


Nak tau siapa yang pinang?


Nanti, kejap lagi saya cakap.


Yang saya ingat, masa tu dia main redah aje. Bawak hantaran lawa giler, then macam ramai orang yang ikut rombongan tu. He was soooooo excited, ternampak di muka dia.


Yang kelakarnya, i wasn't ready at all. Pakai baju pun cam biasa aje, jeans & tshirt. Bila dia datang, baru kalut nak carik baju kurung. And then my friend pulak sibuk nak make-up.


And I was like, terpinga-pinga..


Nak tau siapa yang pinang?


*


*


*


*


*


*


*


*


*


Aqasha!


Or maybe iras dia.


I know I know, macam langit ngan bumi kan? 


Ni mesti kes tengok 'Noktah Erna' la teman hubby..Dah termimpi dia.


Tapi, agak-agak ar ngan sape.


Bila cerita dengan hubby, dia semacam aje.  Then ni tengah tengok England main, I told him that Ryan Giggs is my boyfriend, senyum terpaksa aje sebab depan my family.


Sayang, u r my everything tau. Setakat Giggs ngan Aqasha tu apalah sangat!  Ceh, OTT kan?


Owh, and then hubby pakai baju terbalik. Tak sedar pulak tu. Orang tua-tua kata, nak dapat rezeki. So yang, kalau dapat kah-ching lebih, tolonglah luluskan permohonan pembelian BM ayang tu eh? Beserta cap mohornya sekali.


Bye,

Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign