Tinta Si Isteri Mekanik: Bestnya...

05 December 2010

Bestnya...

Saya dah dapat ini.

Dan dapat jugak jumpa mummy cun dan baby comel..

Thank you Fatin. Dahlah ambil lambat, lambat pulak tibanya. Janji pukul 10.00 tapi tiba dalam 10.15. Salah ambil simpang, signboard memang banyak, tapi bila tengok dari angle yang salah, maka directionnya pun salah. Kenalah buat u-turn kat depan tu.

Kejap aje jumpa sebab rushing nak beli groceries and going to my uncle's house.

Tak sabar nak bakar ikan, siap dah beli ikan masa groceries shopping tadi.

Fatin, saya beli. Thank you and nice meeting you.
Bye,

Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign