Tinta Si Isteri Mekanik: The Celebration

21 December 2010

The Celebration

Tarikh ulangtahun perkahwinan kami adalah pada 10 Disember setiap tahun.

Tahun ini memang takde grand celebration. Takde gi holiday. Takde anniversary gift.

Masing-masing tengah busy makanya celebration hanyalah dinner sahaja.

He wanted to send me flowers at my office. Mula-mula macam segan sebab kat office tak pernah ada orang hantar bunga. But then I thought takpelah. Dah dia offer, so okaylah.

Knowing him yang jarang nak buat surprise, Odah pun cuba jugak nak surprise kan dia.

Nearly tak jadi sebab iriskitchen demam, so tak boleh nak buat order, sedangkan masa tu dah hari Khamis. Sedih sangat but still tried to find solution.

Tried asking my cousin about her cheese tart tapi takde rezeki.

Tapi dia offer satu solution. CHOCOLATE.




Siap delivery lagi plus small bear.

He was so surprised because he never suspected it. Terus call and said thank you and whatnots.

Best dapat surprised kan hubby.

Owh you can order from her too.
Bye,

Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign