Tinta Si Isteri Mekanik: 2011

31 December 2011

Beautiful Together..

Let's start taking care of ourselves.

With Premium Beautiful, FIR acts like a detector of our health level.

It will be our Fitness Gymnasium as it will burn calories while wearing it.

Premium Beautiful helps to increase our metabolisme rate.

Do not jeopardise ourselves.


LOVE YOURSELF and REWARD YOURSELVES WITH 
PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.



SPECIAL CASH PRICE.


CREDIT CARD ACCEPTED.


INSTALLMENT CAN BE ARRANGED.



JOIN ME - 017-8802541

2011 in memories

Alhamdulillah, 2011 hampir ke penghujungnya.

Apa yang dapat saya katakan, 2011 adalah tahun yang hebat untuk saya.

All in all, family matters the most. I can't change that. Walaupun bisnes penting, but my parents lagi penting. Berbakti sementara mereka masih bernafas.

Syukur Ya Allah. kerana memberikanku peluang untuk berbakti kepada mereka.

Business wise, alhamdulillah dengan rezeki yang Engkau kurniakan Ya Allah. Semoga semakin banyak rezeki yang saya dapat, semakin banyak saya bersedekah dan berinfaq ke jalan-Mu Ya Allah.

Career, masih seperti tahun sebelum. But gaining more experience than the year before. Alhamdulillah. Tapi masih kena 'up'kan lagi prestasi. Tak boleh complacent.

Family, kami masih belum mendapat rezeki anak tapi rezeki lain pula yang banyak mendatang. 2012 adalah tahun usaha, redha dan tawakal.

Apapun, semoga tahun 2012, saya berdoa agar saya menjadi muslimah yang lebih baik dari tahun ini. Lebih banyak usaha mendekatkan diri kepada Allah dan lebih banyak menginfaqkan harta dan rezeki saya ke jalan yang Allah suka dan redhai.

Semoga doa-doa saya, suami, ayahanda bonda serta keluarga dan kawan-kawan saya dimakbulkan Allah agar kami mendapat zuriat yang sempurna, soleh, bijak dan cemerlang di dunia dan akhirat.

Bye,

28 December 2011

Special Offer for PB Installment



Special Promo!

For Installment Only.



What price to you pay?
S - XL - RM2,300.00
XXL - RM2,500.00



What will you get?
3 piece of Original Premium Beautiful 
Long Bra, Long Girdle & Waist Nipper.



What to do?

Email me saudahsalleh@gmail.com

*T & C apply.
Bye,

Tentang Dhia

Sangat tension tengok episod semalam. Hubby pun sama geram tengokkan mak mertua Dhia.

Tapi saya musykil la, adakah Dhia tu terlalu lurus bendul sampai tahap berserah aje? Bergantung kepada kata-kata mertua sedangkan beliau tahu yang mertua dia tak sukakannya.

Kenapa dia percaya bulat-bulat kata-kata mertua tentang ketidaksudian Zikir berjumpa dengannya?

Kenapa Dhia tak call Sue untuk maklumkan tentang kematian bondanya? Bukan ke Sue yang jadi orang tengah masa mula berkenalan dulu?

Tapi cerita ini saya rasa lagi hebat dari cerita Sofiyya. Watak utama memang hebat-hebat pelakonnya. Tapi saya suka jalan cerita Tentang Dhia.

Tak sabar nak tunggu episod akhir.

Bye,

23 December 2011

Don't Complain Don't Explain

Petikan kata-kata dari Prof. Dr. Muhaya Muhammad:-

'Don't complain don't explain. 
Hidup ini tenang apabila kita kawal apa kita nak fikir, rasa dan buat. 
Dan jangan dipengaruhi faktor sekeliling. 
Fokus pada menuju Allah. 
Cari redha Allah. 
Minta kasih sayang Allah. 
Sentiasa usaha untuk mengenal Allah.'

Bye,

19 December 2011

Ombak Rindu


Teman officemate tengok cerita ini. Kami tengok show 7.30pm Jumaat lepas.

Tengok di Space U8 Mall@Bukit Jelutong.

Disebabkan banyak kerja, maka selepas Maghrib baru bertolak ke sana. Dekat aje dari office, tapi parking jauh sebab MBO ni kat hujung, kami park kat tengah. Luas betul mall ni, tapi masih belum banyak kedai dibuka.

Beli tiket dan terus masuk panggung sebab dah jam 7.45pm, sure wayang dah start. Memang betul pun.

Saya tak beria sangat nak tengok sebab novel Ombak Rindu ni dah khatam banyak kali dah. Sampai lunyai novel ni saya baca. So memang dah tau jalan certa.


By the way, kalau saya dah baca novel, saya jarang nak tengok movienya. Contoh macam 'Confession of a Shopaholic'. Memang tak tengok pun walaupun semua koleksi Shopaholic saya ada. Kalau 'PS I Love You' tu, saya tengok movie aje without baca bukunya. Agak dah lama baru beli buku dia.

Pada saya, saya tak nak compare movie dan novel. Yelah, novel 1 hari baca, movie pulak 2 jam aje. Memang tak semua boleh diadaptasi.

Tapi kesian kat officemate saya, takde orang nak teman sebab malam shownya. Hubby bagi greenlight, terus confirm dengan Kak Izan.

Komen saya:-

a) Pelakon

- Maya Karin tak begitu sesuai dengan watak Izzah. Sebab rasa 'potong' bila dengar dia cakap. Ala-ala pelat melayu gitu. But kredit to Maya bila dia berjaya melakonkan part yg Hariz marah dia sebab mengandung tu. But tudung Maya tu alahai...sedih tengok. Kalau pakai tudung bawal pun dah ok dah. Or just free hair aje. Cuma saya tak suka scene kain batik dan berkemban terlalu sangat. Kalau dok rumah, pakai baju kedah pun ok sebab t-shirt melekat tu tak sesuai.
- Aaron Aziz memang terkenal dengan scene romantik. Tapi scene marah tu kadang kelakar but overall memang menjiwai watak.
- Lisa Surihani tak sesuai la watak Mila. Over and kaku semacam. I think Faradhiya bagus untuk watak ni. Tengok dia berlakon dalam Annisa dan Spa Q, memang real la.
- Azizah Mahzan sangat tak best dalam filem ni. Saya rasa sebab terover sangat sampai tak syok menonton. Watak Datuk Sufiah tak perlu over, just tegas dan garang dan standard tinggi.
- Bront Palare memang sempoi. Selamba aje dia berlakon. But Maya masa dengan Mail sangat ok lakonannya.

b) Storyline

- Almost sama dengan novel. Ubah pun sikit-sikit aje.

c) Scene

- Rasa macam banyak perkara nak dimasukkan dalam movie ni. So scene dia macam terlalu cepat sangat. Saya rasa starting tu dah buang masa. Should start terus dengan Pak Taha nak bawa Izzah ke KL.Part Mila baru balik dari US pun macam panjang sangat. Boring. :)

Tu sebabnya saya tak suka tengok movie dari novel yang pernah saya baca. Akan compare novel n movie.

Cuma yang buat saya tahan dalam panggung tu adalah sebab kawan. Haha. Oh dan saya sokong buatan Malaysia.

Bye,

16 December 2011

Rezeki di pagi jumaat

09 December 2011

Irfan Khairi

Irfan Khairi wrote:

Mungkin kalau kita tunggu peluang akan tiba, ianya tidak akan tiba. Apa yang kita perlu lakukan adalah cari peluang sendiri, cipta peluang sendiri dan ambil peluang sendiri! -klik 'Like' jika setuju! ;) ik
Sent by maxis

07 December 2011

Redeemed and ....

Yummy..

05 December 2011

I WANT THIS!




I want this because:-

a) Saya selalu berniat nak buat solat tahajud tapi jarang dapat sebab bila tersedar, saya malas nak bangun takut mengantuk masa siang dan saya tak suka tidur siang sebab nanti sakit kepala, pastu groggy pasatu angin semacam.

b) Buku ini akan memberikan saya motivasi macam mana masa bulan Ramadhan yg selalu saya bangun awal utk solat Tahajud.

c) Saya sangat suka dengan doa-doa Rasulullah SAW kerana doa-doa baginda sangatlah sesuai pada masa sekarang walhal baginda telah wafat beribu tahun dahulu.

d) Saya nak tambah ilmu dan amalan saya yg saya rasa sangat sedikit berbanding dosa-dosa saya, so this book is perfect!

e) Saya nak mantapkan jiwa saya dan mendidik hati saya agar lebih mencintai Allah. Dengan adanya kedua-dua buku ini, matlamat saya akan hampir tercapai.

f) Muslimah dalam erti kata sebenarnya. Semoga buku ini membantu saya ke arah itu.

g) Anniversary saya dah dekat. 10 Dec. So perfect gift for me :)

*Note: entry untuk GA Casa Arina.
Bye,

02 December 2011

Burger King's Great Offer!


Click here to print the coupon.

RM 5.00 only.
Bye,

01 December 2011

Dulu-dulu kan...

Bila cukup duit, antara benda yg dibeli ialah Slurpee.

Lagi best kalau ada banyak perisa. Selagi boleh lapis selagi tu pulas handle mesin.

Sedut pun sikit-sikit aje. Menikmati sesungguh-sungguhnya. Kalau dapat abang 7-eleven yg sporting, sedut cepat-cepat pastu refill.

Aaahhh nikmat sejati!

24 November 2011

Yuna Dimalukan?

Kesian Yuna. Lagu terbaik Anugerah Industri Muzik (AIM) yang dicipta oleh Yuna telah ditarik balik atas kesilapan teknikal. Memalukan but Yuna's great in answering the media's question.

sumber: Google.

Ini dari Harian Metro.

*********************************************************************************


KUALA LUMPUR: Penyanyi dan komposer muda, Yuna yang ditarik kemenangannya dalam kategori utama Lagu Terbaik Anugerah Industri Muzik ke-18 (AIM18) menganggap ada hikmah di sebalik apa yang berlaku dan tidak bercadang mengambil sebarang tindakan undang-undang.
Dia yang bakal memasarkan album Inggeris untuk pasaran Amerika Syarikat berkata, penjelasan sepatutnya bukan daripada pihaknya sebaliknya Persatuan Industri Rakaman Malaysia (RIM) selaku penganjur perlu mengadakan sidang akhbar dan menjelaskan dengan terperinci bagaimana masalah itu berlaku.

“Pada saya perkara ini tidak seharusnya berlaku kerana ia membabitkan majlis anugerah berprestij. Apatah lagi AIM itu sendiri mempunyai tanggungjawab besar untuk mengangkat industri muzik tempatan.
“Saya membesar dengan mengagumi penganjuran AIM sebelum ini. Apabila memenangi anugerah yang amat saya hargai dan ditarik balik atas kesilapan yang dikatakan sudah tentu rasa terkilan,” katanya ketika dihubungi, semalam.

Harian Metro difahamkan RIM dijadualkan mengadakan sidang media bagi menjelaskan mengenai kesilapan teknikal yang berlaku itu pada petang ini. “Saya diberitahu mengenai kesilapan itu dua hari lalu,” kata Yuna.

Pada AIM18 yang berlangsung 12 November lalu Yuna atau nama sebenarnya, Yunalis Zarai diumumkan pemenang Lagu Terbaik menerusi singlenya, Penakut.
Selain Lagu Terbaik, pada majlis anugerah berprestij yang mengiktiraf karya terbaik karyawan muzik tempatan itu, Yuna turut memenangi anugerah Persembahan Vokal Terbaik Di Dalam Lagu (Wanita) dan Anugerah Kembara.

Yuna berkata, kesilapan yang berlaku akan menyebabkan ramai pihak akan hilang keyakinan terhadap RIM dan penganjuran AIM itu sendiri.
Menurutnya, lebih membimbangkan kemenangan bagi kategori lain dimenangi penggiat muzik tempatan turut dipertikaikan kerana mungkin kesilapan berlaku. Katanya, sejak awal lagi dia mengikuti segala syarat diberikan RIM untuk mempertandingkan karya dihasilkan dalam AIM, terutama membabitkan pencalonan karya dihasilkan harus 100 peratus anak tempatan.

Syarat ditetapkan juga menyebabkan albumnya tidak dipertandingkan kerana tiga daripada lagu dihasilkan dikatakan tidak layak kerana ia untuk pasaran luar.

“Saya akur dengan setiap syarat diberikan, tetapi apabila kemenangan ditarik balik sudah tentu timbul kekeliruan. Bukan saja kepada saya, tetapi seluruh penggiat industri muzik tempatan.

“Tidak keterlaluan jika dikatakan ada pihak melihat apa yang berlaku sinis dan kelakar. Apatah lagi penganjuran AIM membabitkan dua entiti besar iaitu RIM sendiri dan jabatan audit diiktiraf,” katanya.

Kata Yuna lagi, sebenarnya sewaktu diumumkan sebagai pemenang bagi kategori Lagu Terbaik, dia sudah berasakan ada sesuatu yang tidak kena berlaku, kerana syarat untuk memenangi anugerah utama itu, lagu dihasilkan dan didendangkan haruslah menjuarai kategori dipertandingkan.

“Ketika majlis sidang akhbar perkara sama turut ditanya wakil media, bagaimanapun pihak penganjur mengatakan untuk kategori Lagu Pop Terbaik dan Lagu Terbaik dinilai juri berbeza. Perkara itu sudah dimaklumkan dan semua pihak faham.

“Saya sendiri akur dengan penjelasan itu memandangkan untuk tahun ini ada beberapa perubahan dari sudut syarat dibuat RIM mahupun Persatuan Akademi Industri Muzik Malaysia (Akademi),” katanya.


Bye,

23 November 2011

CDM Award

Gorgeous CDM

Cake cutting. Happy birthday Hai O Marketing.

Bye,

22 November 2011

Gambar Puding Roti tidak fotogenik

Resepi: Puding Roti

Bahan A


7 keping roti
100gm mentega
100gm chocolate chips/kismis

Bahan B


100ml susu segar/full cream
100gm gula castor
5 biji telur saiz A/6 biji telur saiz B
1 tsp esen vanila

Bahan C

1 tsp cinnamon powder

Cara-caranya:

a) Roti disapu mentega di kedua-dua bahagian. Potong kecil jika suka.
b) Bahan B disatukan dan diadun sehingga sebati.
c) Susun roti dan choc chips/kismis. *Odah buat roti utk base, then choc chips, then roti. 
d) Tuang Bahan B dengan perlahan agar roti tidak terapung.
e) Biarkan sebentar agar roti menyerap adunan Bahan B.
f) Taburkan serbuk kayu manis di atas susunan roti.
g) Bakar dalam oven yang telah dipanaskan pada suhu 190*C selama 15-20 minit.

* Boleh juga nak letak badam, choc rice dll mengikut kesukaan.
* Puding ni tak perlu sos kastad. Rasa manis sedang elok, tidak terlalu manis. 
* Kalau suka sos kastad, kurangkan sikit gula. 



Bye,

21 November 2011

Tahniah kepada semua

Tahniah CDM Adliza.

Tahniah CDM Maisarah.

Tahniah CDM Razali.

Tahniah CDM Salha.

17 November 2011

Hungry@night?

Rezeki di pagi hari

Nasi Kerabu..

source: Google

Kawan office belanja. Alhamdulillah, semoga Allah murahkan rezeki dia.
Bye,

16 November 2011

Awesome Group

One of the choices to be made before joining the business is leader and group. Kalau salah pilih leader, susah juga nak berjaya.

Contohnya, masa kita belajar dulu, kalau cikgu tu tak best, sure kita tak berapa suka subjek tu kan?

Tapi kalau cikgu tu handsome/gorgeous, sure ramai student yang suka kan?

Suka tak kalau dapat reward dari GREAT LEADER macam ni?

CDM Hanis dapat MacBook dari CDM Kak Ana & CDM Abg Lan

Dapat Jam Tangan for sales yang tinggi.
Or FREE vacation,


Now, company offer trip to Vietnam. I have never been there but yang bestnya, duit Vietnam Dong is way cheaper than Ringgit Malaysia, like FOUR times cheaper. Best untuk shopping! Even masa ke Hong Kong pun bagai nak rak berbelanja, inikan pulak Vietnam.

To know more, call me to book your session. I'll explain and guide you.
Bye,

Read this with Klenex beside you.


A great stories. Credited to kenneth.
“I arrived at the address and honked the horn. After waiting a few minutes I walked to the door and knocked…
‘Just a minute’, answered a frail, elderly voice.
I could hear something being dragged across the floor. After a long pause, the door opened. A small woman in her 90′s stood before me.
She was wearing a print dress and a pillbox hat with a veil pinned on it, like somebody out of a 1940′s movie. By her side was a small nylon suitcase.
The apartment looked as if no one had lived in it for years. All the furniture was covered with sheets. There were no clocks on the walls, no knickknacks or utensils on the counters. In the corner was a cardboard box filled with photos and glassware.
‘Would you carry my bag out to the car?’ she said.
Pic source: kensavage.com
I took the suitcase to the cab, then returned to assist the woman. She took my arm and we walked slowly toward the curb.
She kept thanking me for my kindness.
‘It’s nothing’, I told her. ‘I just try to treat my passengers the way I would want my mother treated’.
‘Oh, you’re such a good boy’, she said.
When we got in the cab, she gave me an address and then asked, ‘Could you drive through downtown?’
‘It’s not the shortest way,’ I answered quickly.
‘Oh, I don’t mind,’ she said. ‘I’m in no hurry. I’m on my way to a hospice’.
I looked in the rear-view mirror. Her eyes were glistening.
‘I don’t have any family left,’ she continued in a soft voice. ‘The doctor says I don’t have very long.’
I quietly reached over and shut off the meter. ‘What route would you like me to take?’, I asked.
For the next two hours, we drove through the city. She showed me the building where she had once worked as an elevator operator. We drove through the neighborhood where she and her husband had lived when they were newlyweds.
She had me pull up in front of a furniture warehouse that had once been a ballroom where she had gone dancing as a girl. Sometimes she’d ask me to slow in front of a particular building or corner and would sit staring into the darkness, saying nothing.
As the first hint of sun was creasing the horizon, she suddenly said, ‘I’m tired. Let’s go now’.
We drove in silence to the address she had given me. It was a low building, like a small convalescent home, with a driveway that passed under a portico.
Two orderlies came out to the cab as soon as we pulled up. They were solicitous and intent, watching her every move. They must have been expecting her.
I opened the trunk and took the small suitcase to the door. The woman was already seated in a wheelchair.
Pic source: uncyclopedia.wikia.com
‘How much do I owe you?’ she asked, reaching into her purse.
‘Nothing,’ I said.
‘You have to make a living,’ she answered.
‘There are other passengers,’ I responded.
Almost without thinking, I bent and gave her a hug. She held onto me tightly.
‘You gave an old woman a little moment of joy,’ she said. ‘Thank you.’
I squeezed her hand, and then walked into the dim morning light. Behind me, a door shut. It was the sound of the closing of a life.
I didn’t pick up any more passengers that shift. I drove aimlessly lost in thought. For the rest of that day, I could hardly talk.
What if that woman had gotten an angry driver, or one who was impatient to end his shift? What if I had refused to take the run, or had honked once, then driven away?
On a quick review, I don’t think that I have done anything more important in my life.”
-------------------------------------------------------------------------------
We’re conditioned to think that our lives revolve around great moments. But great moments often catch us unaware and beautifully wrapped in what others may consider a small one.
PEOPLE MAY NOT REMEMBER EXACTLY WHAT YOU DID, OR WHAT YOU SAID ~BUT~THEY WILL ALWAYS REMEMBER HOW YOU MADE THEM FEEL.
You might help make the world a little kinder and more compassionate. Often it is the random acts of kindness that most benefit us.
So, do take a moment out of your busy schedule to do something random for someone. You’ll be surprised at the result.
Have a wonderful day!
Kenneth

Bye,

15 November 2011

Gambar Ibadah Korban 2011

Peserta - Ini kira lembu famili la nih sebab from 1 - 5 our family, no. 6 is mertua Umar and no. 7 is jiran.



I was asked to cook Sup Tulang. Alhamdulillah, sedap! Helping me is my SIL (top). Yang my colleague tu eksyen jer...Dia masak Lemak Cili Padi.

 Another assistant, my youngest brother.



End result. Ada sambal kicap sekali.
Bye,

14 November 2011

Isma AF7 dan Premium Beautiful



Cun melecun walaupun anak dah ramai.

source: google

Ini masa Isma join AF7. Nampak berisi jugak kan?

Tapi bila dah pakai Premium Beautiful, badan terbentuk, lemak terhapus.

NAmpak tak the guy sebelah Isma? Itu adalah CDM Fendi. Jangan kata perempuan aje jual korset, lelaki pun ada tau.

So, kepada mereka yang masih tercari-cari side income, BONUS RM 4,500.00 menanti anda. Dan RM4,500.00 ini adalah yang Pertama. Bonus seterusnya akan bertambah dan membesar.

Call me 017-8802541.
Bye,

10 November 2011

Ibadah Korban 2011

Alhamdulillah, dapat juga sertai ibadah korban tahun ini. Azam tahun depan nak buat 7 bahagian atau 1 ekor terus. Insyaallah, niat yang baik Allah akan makbulkan.

Tahun ni balik kampung malam raya. Nasib jalan tak jam. Sebabnya, saya bawak rendang ayam yang separuh siap. Sebab hubby balik lambat, maka saya tenggek rendang tu biar kering airnya. Tapi belum masuk santan dan kerisik sebab takut cepat basi.

Then bila tiba kampung, terus potong tauhu dan tempe terus goreng untuk masak lodeh pulak. Potong kacang panjang dan rendam suhun dan fucuk. Esok pagi tinggal tumis lodeh dan siapkan rendang aje. Sambal kacang guna yang instant aje. Sebab buat tak banyak. Lagipun Raya Haji ni, tetamu takde sebab semua sibuk merewang kat masjid/surau.

Padi raya, bangun jam 5.00 untuk tumis lodeh dan rendang pulak masukkan santan. Siap ngam-ngam 7.30am. Mandi dan siapkan hubby. Sedih tak dapat ikut solat Aidiladha sebab bendera tengah berkibar. Tapi dapat tengok siaran langsung di TV1.

Habis aje khutbah di masjid dekat rumah ayah tu, terus panaskan lauk-lauk raya dan hidang terus. Kena cepat sebab guys nak pergi tolong kat masjid.

Alhamdulillah, by malam semua dah habis. Seronok dapat masak rendang ayam tu. Resepi tu nanti kena upload sebab takut lupa. Senang aje.

Bye,

08 November 2011

Hot stuff..

Saya baru balik dari stokis. Ambil peluang balik dari aktiviti korban, terus gi stokis untuk tukar saiz set Premium Beautiful. Tapi saiz Long Girdle dah habis, kena tunggu Jumaat.

Sekarang ni memang permintaan Premium Beautiful memang tinggi. Bisnes partners semua dapat habiskan set mereka dgn cepat. Malahan, saya sedang mencari manager utk penuhi permintaan.

Jangan takut utk ubah nasib kita, yg paling ditakuti adalah tidak mahu berubah.

01 November 2011

01.11.11

Rare date.





Just have a look if you believe in the number game. 1.11.11 will be a rarity. The year had also started on 1.1.11 when this rare combination of numerics happened on January 1. Second such auspicious date, with numeric 1 five times, was on 11.1.11. Now its time for 1.11.11.
The fourth rare occasion falls on 11.11.11, which will carry the first counting number six times and happens once in a century. It happened before on November 11, 1911 and will occur on November 11, 2111, hundred years after. Order of dates in 2001 was also very near to that of 2011 with the only difference that the date of the ongoing year will carry the paired arrangement of 1 in its year part.



Bye,

29 October 2011

I Am A Millionaire

Not yet but in the making :)



Bye,

28 October 2011

Travel Easy - Telekung

Biasanya kalau saya travel, memang akan sediakan satu beg khusus untuk telekung. Dalam tu akan ada juga lotion, sunblock and reading material. 

But for outing, amat jarang saya bawa telekung. Yelah, nak shopping, takkan nak ada extra bag utk telekung.

What I always do is come early and be back before 3pm so that I can pray at home. Sometimes, time is our enemy kan? Syok sangat movie, lunch date, tengok-tengok dah 3 lebih. Memang dah tak sempat nak balik untuk solat, so I will go to surau to solat.

Tapi, satu perkara yang tidak saya gemar adalah ini.


Telekung kotor dan kadangkala berbau. 

Ini adalah inisiatif saya demi menjaga solat saya.



Telekung travel untuk ke shopping complex.

Saya beli dari sini. Check it out guys, limited colours sebab ramai dah beli.

Eventhough agak nipis, but easier to carry and kita memang dah pakai baju and seluar/skirt kan, so just sarungkan telekung and you are set to pray.

At least takdelah guna telekung yang kotor tu lagi.

Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign