Tinta Si Isteri Mekanik: Ting Tong

08 September 2011

Ting Tong

Semalam dalam pukul 9 malam, loceng rumah berbunyi.

Siapa pulak yang datang? Kalau adik-beradik biasanya mereka akan call dulu.

Hubby bukak pintu dan dengar soalan,

*

*

*

*

*

*

*

"Uncle, nak beraya boleh?"

Hahaha,

Anak-anak jiran baru balik mengaji.

Biasanya mereka akan buat appointment dulu, tapi kali ini agaknya tak bertembung dengan kami berdua. Makanya TERJAH ajelah.

Tapi unclenya jawab,

*

*

*

*

*

"Esok boleh?".

Yelah, sejak kami balik dari kampung, semua kuih dan kerepek masih dok dalam plastik. Pastu ada barang yang bersepah lagi kat hall tu. Malu lah kalau tetamu cilik ni tengok.

Makanya, malam ni ADA ORANG DATANG BERAYA!

Bye,

Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign