Tinta Si Isteri Mekanik: Awesome Group

16 November 2011

Awesome Group

One of the choices to be made before joining the business is leader and group. Kalau salah pilih leader, susah juga nak berjaya.

Contohnya, masa kita belajar dulu, kalau cikgu tu tak best, sure kita tak berapa suka subjek tu kan?

Tapi kalau cikgu tu handsome/gorgeous, sure ramai student yang suka kan?

Suka tak kalau dapat reward dari GREAT LEADER macam ni?

CDM Hanis dapat MacBook dari CDM Kak Ana & CDM Abg Lan

Dapat Jam Tangan for sales yang tinggi.
Or FREE vacation,


Now, company offer trip to Vietnam. I have never been there but yang bestnya, duit Vietnam Dong is way cheaper than Ringgit Malaysia, like FOUR times cheaper. Best untuk shopping! Even masa ke Hong Kong pun bagai nak rak berbelanja, inikan pulak Vietnam.

To know more, call me to book your session. I'll explain and guide you.
Bye,

Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign