Tinta Si Isteri Mekanik: Minus Streamyx Plus UNIFI

14 February 2012

Minus Streamyx Plus UNIFI

Husband tiba-tiba kata nak upgrade to UNIFI. Terus signup masa lalu di booth UNIFI@Giant Kota Damansara. Dapat pulak salesman yang informative.



Signup hari Selasa, pasang semalam iaitu 13.02.2012. Appointment jam 1.30pm tapi awal jugak depa sampai. Tu pun katanya dah pergi setup kat exchange so bila siap pasang, terus boleh guna.



Memang best sangat sebab laju. Youtube dah tak buffer lagi. Loading ambil masa yang sangat singkat. Cuma channel tv je belum sure mana nak subscribe. For this month, semua channel boleh tengok, tapi after that kena bayar extra kalau nak channel best macam FoxCrime dll.

Saya berdoa agar dengan upgradenya UNIFI ni, business kami berdua akan lebih HEBAT dan LUARBIASA. Amin.

Kami kaya dan berjaya! Amin.

Bye,

Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign