Tinta Si Isteri Mekanik: Baju Raya Oren

17 August 2012

Baju Raya Oren

Have you heard this Panggilan Hangit? Memang kelakar sampai berair-air mata saya. Siap buat special appearance lagi pagi ni. Selebriti gitu.

Memang Abang Azaman ni orang yang happy go lucky la. Dengan ketawa dia, big laugh orang putih kata.

Started dengan FBI call Abang Azaman, cakap yang seluar raya tu tersilap potong, tersilap bajet. Potong sampai paras lutut.

Pastu FBI suggest pakai seluar oren, ha masa ni dia dah start gelak. Pastu suggest pakai track bottom oren dengan baju melayu dia. Dah Abang Azaman ni cakap sukan 1Malaysia.

Hadoi..memang pecah perut dengar. Berderai-derai air mata keluar tadi. Dahlah dengar dalam kereta masa nak gi buat banking.

Memang sporting sampaikan FBI pun dk tergelak aje. Bukan gelak sikit-sikit, gelak yang tak boleh cover punya.

Sape yang tak sempat dengar, ni Odah letak link dia. But kalau tak boleh jugak, dalam website Hotfm ada.

Bye,

Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign