Tinta Si Isteri Mekanik: Feeling Raya belum mai!

16 August 2012

Feeling Raya belum mai!

Lagu raya pun malas nak dengar.  Rasa sedih sangat Ramadhan dah nak pergi. Rasa macam tak puas 'berulit' dengan Ramadhan.

Tu kot sebab feeling raya belum mari. Pastu baju raya ada kat PJ rumah mak. So tak tengok lagi and fitting. Tu pun sebab jugak kot.

Rasanya Sabtu ok kot sebab nak shopping, Nak pi Jalan TAR beli tudung and brooch. Kalau dapat capal pun ok jugak.

Sabtu pun start masak memasak untuk raya.

Anyway, Selamat Hari Raya Aidilfitri. Saya menyusun sepuluh jari memohon maaf atas kesilapan saya sepanjang tempoh hayat ini.

Bye,

Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign