Tinta Si Isteri Mekanik: Double Down

27 September 2012

Double Down

Alhamdulillah atas rezeki yang Allah kurniakan kepada kami.

So, celebration mesti ada. Pilihan adalah di antara Monster Burger atau KFC. Tiba-tiba hubby masuk ke KFC, maka I follow you sayang.

Memang tau ada menu baru, so terus order. And Green Curry dah takde huhu. Hubby order Colonel's Chicken Rice.


Zinger Double Down *picture google*

Verdict? Sedap. Tapi looks are deceiving! Kecil je, lagi kecil dari Zinger. As per picture, memang takde roti. Sesuai untuk yang tengah berdiet tapi ada cheese yang banyak. Cheese keping, pastu ada cheese yang letak kat wedges tu and ada chicken slice yang garing.

Go and try tapi kalau tengah lapar, jangan order sebab takut tak cukup.


*Berminat dengan tips-tips penyelenggaraan kereta? Like Rahim Auto di Facebook.

Bye,

Tinta Si Isteri Mekanik Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign